Interjú Zolival

Sziasztok!
Akik olvasták a múltkori cikkem, azok ismerik a Dan és hibbant sziget nevű blogot. Az írójával készítettem egy pár kérdéses interjút, hogy ezzel is népszerűsíthessem a blogját. Lehetséges, hogy ő is készít velem egyet, az pedig az ő oldalán lesz.

1. Mi inspirál a blogíráshoz?
Hát te inspiráltál a blogíráshoz, ott a suliban titokban elmondtad, hogy írjam be a blogod címét. Megszerettem az ötletet, és úgy gondoltam, hogy miért is ne? Azután az első blogommal komplett katasztrófa lett az egész!

2. Mikor döntötted el, hogy blogot akarsz írni?
Hát gondoltam, hogy ha te leírod, hogy gondolod bele magad a kedvenc témádba, gondoltam beleírom magam az enyémbe. Ez első próbálkozásra besült, de a mostani úgymond "aktív" blogom, egész jól halad.

3. Mióta érdekel az ÍNAS világa?
Nem tudnám megmondani. Egyszer hittan órán megláttad azt a táblán hogy HTTYD, hiccup, meg egyebek, csak én tudtam még rajtad kívül, hogy mit jelent, azóta tiszta beleestem a fanságba, (Főként azért mert eleinte azt hitted, hogy tényleg fan vagyok) de már előtte is érdekelt. (Jut eszembe HTTYD 1!!)

4. Mi a kedvenc sárkányfajtád és miért? 
Ez most komolyan kérdés volt? Siklósárkány, azért, mert főként tüskével támad, és jól néz ki. Ne próbálj belőlem szilárd tényeket kicsikarni, mert tudod, hogy nem tudok semmit!

5. Körülbelül hány részesre tervezed a történeted?
30 részes lenne egy évad, eddig 3 évadot gondoltam, de lehet, hogy még egy-két évadot fogok rajta húzni. Abban biztos lehetsz, hogy nyáron két részenként lesznek a különkiadások!

6. Mi a kedvenc shipped (OTP-d)? 
Dassica, ha a HTTYD-s érdekel akkor Trikó!

7. Miért pont Daniel Stone/Szikla Dániel?
Hát az első blogomra próbáltam neveket, és kijött hogy Dan (Mivel eleinte angolnak indult a blog) és valami vezetéknevet is ki kellett ötlenem, (és mivel az agyam úgy működik hogy fogaskerék-fogaskerék-
fogaskerék-stb.) Valami egyszerűre törekedtem. Így jött a Stone. Dan Stone, vagy Daniel Stone. Azután el kezdtél azzal szivatni, hogy Kő Dani, azután amikor bele akartál rakni a tiedbe, eszedbe jutott, hogy "Kő.... akkor már miért nem Szikla Dániel? Az még jól is hangzik!"

8. Széldárda hím, össze fog jönni Viharbogárral?
Úgy tervezem.

9. Milyen más blogokat ismersz, és miért ajánlanád őket az olvasóidnak?
Semmit. És az első blogomat sem ajánlanám még neked se!

10. Miért pont egy telefont vágott hozzád a "tolvaj", amikor a távirányító köztudottan nagyobbat üt?
Gondolj bele! Mi az, amit ha hozzá kell valakihez vágni, legelőször a kezed ügyébe kerül? És amúgy is. A "tolvaj"-nál nem volt tartalék távirányító, csak Dorci laptopja! XD

11. Nincs több kérdésem, csupán annyi, hogy élvezted-e a válaszolgatást?
Nagyon! Sőt! Ha akarsz, még valamikor máskor is meginterjúvolhatsz engem!


Vigyázz, mert még bejöhet!


Nos, köszönöm, Dan!
A Dassica Dan másik blogjából való (a nevéből látszik, hogy ő az egyik tagja), a Trikó meg...az én blogomból van, ide inkább nem írok semmit. Micsoda fantázia! XD

Remélem tetszett az interjú, és nemsoká kész leszek a következő résszel. Egy kicsit drámai lesz...

Megjegyzések

  1. Jó kis interjú volt ;) Amúgy kíváncsi vagyok Zoli blogjára, még lehet, hogy ma elolvasom, sőt biztos! Sok sikert hozzá mind kettőtök blogjához! ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése