Trixi és Hibbant-sziget 3. évad beharangozás

Sziasztok!
*előző rész kommenjeit olvasva* Vudubabák?! Nyugi, mindenki nyugodjon meg, nincs rájuk szükség!
Véget ért a második évad. Szeretném mindenkinek nagyon megköszönni a rengeteg támogatást, a bátorító kommenteket, és a 7000+oldalmegtekintést. Remélem, hogy a történet ezek után is elnyeri majd a tetszéseteket!

3. évad: Ki a Pokolból...

Ezt a címet adtam az elkövetkező 30 résznek. 
Ugyebár mindannyian ismerjük a mi hősnőnket, na meg azt a semmirekellő csapdászt, akit gondolatban jó néhányszor vasvillával kergettünk végig a tengeren? Hát igen...ha ők ketten egy légtérbe kerülnek, akkor vagy veszekedés, több órányi marakodás, vagy totális káosz áll be. Eltelt másfél év...

Másfél éve, egy lányról azt hiszik, hogy halott. Másfél éve minden Vérdung temeti a Holgersonokat...Másfél éve már, hogy ő megváltozott. 
De mi történik, ha kiderül az igazság? A Vérdungok aljas terve után fel lehet még lélegezni? Van, akinek semmi nem lehetetlen? Van, aki képes áldozatokat hozni a céljaiért, az álmaiért?
Ismerünk egy ilyen személyt...aki sosem adja fel. Elvették a becsületét, a fényt a szeméből...de ő feláll, és küzd, hogy azt visszanyerje. Hogy a régi hírében, és fényében tündökölhessen! Előáll megannyi tervvel, amivel Drákó hatalmát gyengítheti, miközben legbelül ő is változik...sokkal határozottabb, és ravaszabb lesz. Mert ez a vérében van...DE!

Akkor mi lesz, ha egy új ellenség, és egész csapata tűnik fel a színen? Ha bármennyire is szeretne, egyedül nem képes megbirkózni vele? Mi lesz, ha segítségre szorul? És mit tesz, amikor kiderül, hogy kit akarnak még eltenni láb alól...?
És ha beüt a ménkű, és a fenti két ellenséges szereplő csak egymásra számíthat? Lehet még menteni azt, ami szertefoszlott? Képesek félretenni régi sérelmeiket, hogy ezzel magukat mentsék? 
Van esélye bizonyítani egy árulónak?
Képes felejteni egy büszke sárkánylovas?
A válaszom talán, de ahhoz nagy dolgokat kell véghezvinni. És hogy miért? Mert a bizalmat nem ingyen adják...

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. Egyébként átadtam Habinak a jókívánságokat... XD Ó, és még valami! Emlékeztek erre a részre:

Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok rá!
~A néhai TrixiDragons

Megjegyzések

 1. Nem tudok mit írni tesókám XD Siess az új évaddal, és most az sem érdekel, hogy én vagyok, aki feltart :D Hajrá! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És még valami - tartsd be azokat a jeleneteket, amikkel fangörcsöt okoztál ;)

   Törlés
  2. Nem baj, ezt is köszönöm, tesókám! Sietek, te tudod a legjobban, igen, közreműködsz a halasztásban XD Köszi, ez nagy löketet ad!

   Törlés
  3. Oké XD De az nem ez az évad volt XD

   Törlés
 2. Talán de csak talán még sem jön el a halálod. Legalábbis az én részemről. Megöl a kiváncsiság hogy mit tartogatsz még számunkra

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Talán, de csak talán már meghaltam amúgy is XD Sietek vele, már ha Munkácsy, Asy, meg Argusson nem tart fel. De küzdök én, hozom a vaterás kardot XD

   Törlés
 3. Úúú igzinek tűnik. Nagyon siess vele.

  VálaszTörlés
 4. Kíváncsian várom :) annyira föl tudsz húzni ezekkel a beharangozott részletekkel, hogy az valami félelmetes! A magam részéről soha nem tudtam rendes trailert írni, na de majd gyakorlom, bár ilyen izgalmas sose lesz :D siess, siess, siess!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, szerintem te is tudnál :D Sietek vele, remélem tetszeni fog az új évad ^.^

   Törlés
 5. Skira.exe fájl újratöltődik! XD Nos Trix, lehet, hogy mégsem probáljuk ki rajtad a kedves Péter úrnak szánt kivégzési technikákat...XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Töltődjék! Jó lenne, mert akarok még dolgokat megvalósítani ebben a sztoriban :P

   Törlés

Megjegyzés küldése