SNOGGLETOG!!!!

Sziasztok, vikingek!
Kívánok minden sárkánylovas olvasómnak kellemes Snoggletogot, ünnepeket! Élvezzétek a téli szünetet (ha már én nem fogom... nyavalyás felvételi XD)! Óvakodni a jaklikőrtől, a lépten-nyomon előforduló sárkányfiókáktól, ideges vikingektől, és a dőlő fáktól...!
Természetesen idén sem hagyom ki a snoggletogi részt, de biztosan észrevettétek, hogy eléggé el vagyok csúszva :/ Szerintem senkit nem érdekel a nyolc soron átívelő magyarázkodásom, ami annyiból áll, hogy "jajj így, jajj úgy, jajj, suli, és felvételi", szóval ezt rövidre zárom. Ha jól számolom, 3 rész múlva fog kijönni a snoggletogi rész, sajnálom, hogy csúszás van! (Előre szólok, elég depi Snoggletogunk lesz :/)
És, mivel elég régen tettem ki részt (légy szíves, képzeljétek el, hogy össze-visszaszégyellem magam), hoztam egy kis spoilert :D Avagy, mi várható a 3. évadban:
  1.  Avó elment. Mi történhetett? Visszajön valaha? Miért gyenge? Talán van valami más is a háttérben a furcsa hangokon kívül?
  2. Trixi egyre csak süllyed lefelé. Avóról hír sincs már jó ideje, őt pedig lassan maga alá temeti a depresszió. Úgy érzi, egyedül maradt, és nem számíthat senkire. De mi történik, ha szabadjára engedi a Zöldszeműt?
  3. A csuklyás egyre többször bukkan fel. Nem is olyan soká, úgy hét rész múlva, majdnem végzetes kimenetelűre is sikerül a találkozás. Ki lesz az áldozat?
  4. Ami volt, elmúlt. Senki nem akarja már a harcot, de a büszkeség mindennél erősebb. Felülkerekedhet Trixi az érzésein, ha Rikó durván megsérül?
  5. És utoljára:  A Holgerson titok tovább bonyolódik. Kicsoda Kale? Honnan kapta a nevét Trixi? Mi ez az egész? És kicsoda Agenor?
Remélem, felkeltettem az érdeklődéseteket egy kicsit :D Haladgatok a következő résszel, remélem, ki tudom még tenni a szünetben :) Viszont, áprilisig, de talán a tanév végéig ilyen vontatottan lesznek a részek...
Búcsúzásképp egy Avó kép:

Boldog Snoggletogot mindenkinek! :D
 
  (UI: Gyerekek, találtam sárkányos karácsonyi dalt *-*)

~TrixiDragons

Megjegyzések