Gyors cikk

Sziasztok, lovasok!

Örömteli bejelentéssel érkeztem: Vége van a vizsgáimnak, már csak az év végi hajrára kell felkészülnöm... Ez egyet jelent azzal, hogy talán (TALÁN) több időm lesz az írásra is. A mai napon (április 23.) átolvastam néhány korábbi cikkemet, és rájöttem, hogy a blogra ráférne egy alapos tisztogatás. Olyan dolgokat hagytam a részekben, amiket már elvetettem, a fejezetek 90%-a tele van helyesírási hibákkal, és néhol elég "jól" megírt mondatokkal. Úgy döntöttem, elkezdem újranézni, talán kicsit átírni is a blogot. Emellett szeretnék a nyáron (vagy nyárig) összehozni egy menüsort, komolyabban ráfeküdni a blog kinézetére is... egyszóval mindenre, amit eddig elhanyagoltam. Köszönöm a rengeteg támogatást, amit a vizsgaidőszakban, és az előtt is Tőletek kaptam, rengeteget jelent nekem!

Másik bejelenteni való: Frissítettem pár karakterelemzős részt, főként képekkel, de Trixi és Dorci leírását átszerkesztettem. Főként képekkel láttam el a szereplőimet, és most tartsunk egy perc néma csendet és áldjuk a Pinterestet!
Az átírt részek címe mellett jeleztem a változtatást, illetve feltüntettem a frissítés dátumát is.
(Gondoltam jobb megoldás ide kiírni ezt, nem biztos, hogy a csetben mindenki látná...)

Ennyi lett volna ez a cikk. Sietek az új résszel, bár az utóbbi két hétben összesen két mondatot haladtam vele *cirip-cirip*... Igyekszek!
Sziasztok!

Megjegyzések