Viharjelzés

Sziasztok!

Húha... van még itt valaki?
Tudom, elég keveset jelentkezek mostanában. Úgy gondolom, tartozom némi magyarázattal azoknak, akik még felkukkantanak ide néha napján, új fejezetet várva. Engedjétek meg, hogy rövidre fogjam.
Igen, április vége óta nem volt hivatalos rész (a novellán kívül), ez pedig egészen nyárig az iskolának volt betehető. Azóta viszont talán még kevésbé adottak a körülmények, mint iskolaidőben. Kérdezhetitek, mi boríthatja fel egy lány napirendjét a nyári szünetben? Ha ez egy körben ülős, mély témákat mozgató beszélgetés lenne, és minden személy bemutatkozása után köszöngetnének, hogy 'Szia Trixi!', akkor lenne mit írnom, de ez nyilván nincs így. Vannak olyan helyzetek, amikor a hobbiűzés a háttérbe szorul, higgyétek el.
A másik dolog pedig, hogy egy új iromány is készülőben van, az pedig leköti az Ihletnek csúfolt gonosz kis tündér minden sugallatát.
Ilyen és ehhez hasonló kifogásokkal állok most elétek, akik még itt vagytok. Azt hiszem, szükségem van egy kis szünetre. Nem tudom, mennyi lehet ez az idő. De merem remélni és állítani, hogy ez a jégre tétel csak arra szolgál, hogy kicsit összeszedjem a gondolataimat (és magam is), hogy aztán újult erővel térhessek vissza ide.
(Akárhányszor szünetet terveztem tartani, pár nappal később sikerült összehoznom egy újabb fejezetet, talán most is így lesz majd, nem tudom.)

Köszönöm a megértéseteket!

Addig is, találtam egy képet, amely talán az évad borítójának is beillene:


(Bármilyen ötlet, mi lehet az a nyaklánc? :)

Megjegyzések